“WAT GA JIJ DOEN ALS DIE MAN MET DE ZAK GELD MORGEN OP JOUW STOEP STAAT EN JE BEDRIJF WILT OVERNEMEN?”

Hopelijk geef jij als antwoord op deze vraag dat je met veel plezier aan je bedrijf werkt en dat je hier veel energie uit haalt. Je grootse plannen hebt om niet alleen je organisatie, maar ook jezelf als persoon verder te laten groeien en door te ontwikkelen en dat het met je een goede werk/privé balans wel goed zit!

EN ALS IK DE VOLGENDE VRAAG STEL?

‘Als er morgen iets met jou gebeurt door bijvoorbeeld ziekte of persoonlijke omstandigheden en jij geen rol meer kunt vervullen binnen jouw bedrijf. Kan het bedrijf dan verder zonder jou?’

Het zou natuurlijk het beste zijn dat jij aan kunt geven, dat het bedrijf uiteraard onafhankelijk is van jou als directeur/eigenaar en zonder jou ook gewoon door kan draaien. Dat jouw taken en verantwoordelijkheden worden overgenomen en er altijd rust binnen het bedrijf is en blijft.

Dit zijn zomaar twee simpele vragen die je jezelf als ondernemer ‘kunt’, maar soms ook ‘moet’ stellen. Maar uit ervaring weet ik dat je jezelf hiervoor vaak geen tijd gunt, omdat je vaak 24/7 met de dagelijkse business bezig bent. Net als dat opleiding en training, oftewel je eigen persoonlijke ontwikkeling, er vaak qua prioriteit bij inschiet.

Graag ben ik een klankbord voor jou als ondernemer (of MT).

In welke fase zit je, zowel privé als zakelijk? Wat zijn je pijlers? Wat zijn je toekomstplannen? Kansen, maar ook risico’s die je loopt? Maar ook de dagelijkse beslommeringen, die je toch wakker houden ’s nachts.

Noem het bouwen aan het fundament of het ‘verkoopklaar’ maken van je bedrijf. Je werkt aan het professionaliseren van je bedrijf, wat ook weer waarde creatie oplevert. Praktische adviesgesprekken die jou als ondernemer inzichten en dus rust geven voor de toekomst en misschien het laatste duwtje in de rug die je net nodig hebt voor het nemen van een volgende stap.

BEN JE TOE AAN DE VOLGENDE STAP EN WIL JIJ EEN VRIJBLIJVEND ORIËNTATIEGESPREK?

Spreker

& dagvoorzitter

Mediator

voor familiebedrijven

Cursussen & Producten

Ben jij klaar om je bedrijf te verkopen en toe aan de volgende stap?
Ontdek het met de cursussen en producten van Verkoopgeluk en Familiegeluk.

Online Cursus

Verkoopgeluk &
Familiegeluk

Boek

Verkoopgeluk

Kaartspel

Voor ondernemers &
Familiebedrijven